Egy paklis blackjack

Egy paklis blackjack, ingyen online játék


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Net Entertainment

Ha még kezdő, vagy kevésbé bonyolult játékra vágyik, az egy paklis black jack ideális választás. Ez a játék legalapvetőbb változata, amely tiszta, eredeti, módosítások nélküli blackjack játékélményt kínál.

Ön 1 paklival, azaz 52 kártyával kezdi a játékot, és az osztó ellen játszik. Ha az osztó kártyáinak összege kevesebb, mint 16, illetve soft 17-et kap, ki kell játszania a kártyáit. Ezzel ellentétben, ha az osztó kártyáinak összege hard 17, vagy magasabb, meg kell tartania kártyáit. Teljes egészében Önön múlik, hogyan próbálja legyőzni az osztót.

A NetEnt biztosra ment ezzel az online játékváltozattal, amely csak és kizárólag az alapokat kínálja. Ez azonban végső soron jó dolog, mivel a szabályok bonyolítása gyakran csak zavarja magát a játékmenetet. Maga a játék kellemes és modern jellegű környezetben zajlik. A grafika ízléses, és a bonyolultabb szabályok hiányának ellenére még hosszabb idő után is élveztük a játékot. A játék számos dinamikus elemmel rendelkezik (pl. kártyaosztás, zsetonok), melyek azonban mind visszafogottak és ízlésesek. Ha még soha nem játszott korábban blackjack-et, örülni fog, hogy a program minden játék végeredményét megjeleníti. Ez segít megérteni, mi történik pontosan az asztalon.

A kellemes játékkörnyezetet finom zongoradallam teszi teljessé. A NetEnt kifogástalan munkát végzett a játék vizuális elemein, és bár maga a játékmenet nem kifejezetten akciódús, könnyen játszható, és repül vele az idő.

A játékmenet maga nem szorul további magyarázatra. Az egy paklis blackjack a klasszikus szabályok szerint zajlik, mindenféle módosítás vagy plusz ötlet nélkül. A tapasztalt játékosok persze valószínűleg ennél többet várnak el, de ez a játék elsősorban nem nekik készült. A célközönség az olyan játékosok, akik egyszerű blackjack-et szeretnének játszani, kellemes környezetben. Ez a játék nekik tökéletesen megfelel. Ha csak ki szeretné próbálni a blackjack-et, keresve sem találhatna jobb módot a szabályok gyors és egyszerű elsajátításához. Tegyen egy próbát!

Játsszon a(z) Egy paklis blackjack játékkal valós pénzért a(z) Unibet online kaszinóban.
Játsszon és nyerjen
Játssz más online blackjack játékokat ingyen
Blackjack Classic Kártyajáték Kajot Játszik
Premier Blackjack Hi Lo Gold Kártyajáték Microgaming Játszik
Egy paklis blackjack Kártyajáték Net Entertainment Játszik
Pontoon Blackjack Kártyajáték Net Entertainment Játszik
Royal Crown Blackjack Kártyajáték Novomatic Játszik
Spanyol blackjack Kártyajáték Microgaming Játszik
Real Deal Blackjack Kártyajáték Electracade Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom