Pontoon Blackjack

Pontoon Blackjack, ingyen online játék


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Net Entertainment

A Pontoon blackjack sokban hasonlít a klasszikus blackjack játékhoz, az egyetlen különbség a nyerőkombinációk kialakulásában áll. További információkat a Pontoon blackjack játékról és a szabályokról az alábbi cikkben találhat.

Net Entertainment minőség, kellemes megjelenés

A NETENT ismét hű maradt a már tőle megszokott minőséghez amely mindig megkérdőjelezhetetlen. A grafika igen kifinomult, a hanghatások pedig magas színvonalúak. A játékba való belépéskor egy kék asztalnál foglalhat helyet ahol 5 csomag kártya és egy osztó várja. Ebben a játékban az osztó egy kisebb előnnyel rendelkezik, mivel az ő kártyáit nem láthatja, valamint ha Ön és az osztó is 21-et gyűjt ki, akkor az osztó nyer.

Ahogyan azt már említettük, a grafika igen kifinomult. A játékban megjelenő tárgyakat nem kell túl részletesen leírni, végül is a kártya csak egy kártya, a zsetonok pedig csak zsetonok. Ebben az esetben nem igazán várhatunk csodákat. Azonban a sok apró dinamikus részlet, ezt a játékot messze a többi felé emeli.

A kártyák kiosztása, a zsetonok bedobása, a mód ahogyan az osztó megnézi a saját lapjait, mindez egybevéve egy igen kellemes hangulatot kölcsönöz a játéknak. Ezt a hangulatot a halk háttérzene még jobban kihangsúlyozza. Ezeknek a sok, apró, ám nagyon fontos részleteknek köszönhetően átlagon felüli játékélményben részesülhetünk.

Intuitív vezérlés a Pontoon Blackjack játékban

A játék vezérlése nagyon egyszerű. Minden fontos műveletet végrehajthat az egér segítségével. A zsetonok értéke 0.10, 0.50 illetve 1€ között változhat és egyszerre akár három kezet is játszhat.

Ha szeretné elindítani a játékot egyszerűen kattintson a „Deal” gombra. Amint az várható, Ön és az osztó is kapnak két kártyát. Itt észrevehető egy kis a különbség a klasszikus játékhoz képest. A Pontoon Blackjack játékban csak egyszer lehet duplázni és megosztani. Abban az esetben ha meghaladja a 21-et, Ön veszít és a játék véget ér.

Következtetések és a játék értékelése

A Net Entertainment „Pontoon Blackjack” játéka egyszerű és direkt játékstílusával igen sokban hasonlít a standard blackjack játékhoz. A játék menete gyors és kifinomult, nem kell feleslegesen várakoznia. Azon játékosoknak ajánljuk a „Pontoon Blackjack” játékot akik valami újat, a megszokottól eltérőt szeretnének felfedezni anélkül, hogy le kelljen mondaniuk a minőségi játékélményről.

Játsszon a(z) Pontoon Blackjack játékkal valós pénzért a(z) Unibet online kaszinóban.
Játsszon és nyerjen
Játssz más online blackjack játékokat ingyen
Blackjack Classic Kártyajáték Kajot Játszik
Premier Blackjack Hi Lo Gold Kártyajáték Microgaming Játszik
Egy paklis blackjack Kártyajáték Net Entertainment Játszik
Pontoon Blackjack Kártyajáték Net Entertainment Játszik
Royal Crown Blackjack Kártyajáték Novomatic Játszik
Spanyol blackjack Kártyajáték Microgaming Játszik
Real Deal Blackjack Kártyajáték Electracade Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom