Premier Blackjack Hi Lo Gold

Premier Blackjack Hi Lo Gold, ingyen online játék


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Microgaming
Játéktípus Kaszinó kártyajáték
Képarány 4:3
Minimum tét 1 €
Maximum tét 200 €
Játék célközönsége Tapasztalt játékosok
Játék jellemzői Többféle játék, másodlagos tétek, stratégiai funkciók és automatikus játéklehetőség is választható

Ma már az online Blackjack játékok széles választéka áll rendelkezésre. A játékosoknak rengeteg választási lehetőségük van, még ha az egyes játékok közötti különbségek elenyészők is. A Premier Blackjack Hi Lo Gold nem egy forradalmian új játék, mégis jelentős időt el lehet tölteni vele.

A klasszikus, egy személyes nézetből lát rá az asztalra, de a Real Deal Blackjack játékkal ellentétben nem látja maga előtt a krupiét, ami a virtuális osztó egész játék alatt hallható mély, szexi hangjából kiindulva igen sajnálatos. Ez már csak abból a szempontból is kár, hogy a játék grafikája egyébként igazán jó és az asztal tényleg jól sikerült annak ellenére is, hogy nincs túl sok aktív elem.

A Premier Hi Lo egy két paklis kártyajáték jókerek nélkül, amely az európai blackjack játékszabályait követi, tehát az osztók csak egy kártyát oszthatnak maguknak. Máskülönben a szabályok a megszokottak, minden feleslegesség nélkül.

Többféle játék közül választhat:

HI-LO

Ebben a játékban a kiegészítő tételek révén még többet nyerhet az első két kártyája értékéért. Tippelhet, hogy az összegük kisebb vagy nagyobb lesz-e, mint 13, vagy esetleg azzal egyenlő. Ha 13-ra tippel és igaza van, a nyereménye megtízszereződik!

HIGH STREAK

Ennél az asztalnál a Win Streak-re (az egymást követő győztes játékok számára) fogadhat. A High Streak bónusz összege minden játékot követően megtöbbszöröződik – akár 10:1 arányban, ha egymás után 5 játékban nyer.

MULTIHAND és MULTIHAND BONUS

Ennél az asztalnál öt részben játszik. Multihand bonus (kétkezes bónusz) játék esetén egy bónusz tétet tehet a két első kártyájának értékére. A bónusz nyeremény akár 50:1 is lehet a pikk ász és a pikk bubi kombinációja esetén!

Persze használhatja az automatikus játék-funkciót is, ami a stratégia-funkcióhoz kapcsolódik. Ha bizonyos stratégiával szeretne játszani, javasoljuk, hogy először tanulmányozza az alap blackjack-stratégia táblázatát. Mindkét funkció könnyen beállítható. A játék készítőit elismerés illeti a rendkívül felhasználóbarát felületért.

Játsszon a(z) Premier Blackjack Hi Lo Gold játékkal valós pénzért a(z) Unibet online kaszinóban.
Játsszon és nyerjen
Játssz más online blackjack játékokat ingyen
Blackjack Classic Kártyajáték Kajot Játszik
Premier Blackjack Hi Lo Gold Kártyajáték Microgaming Játszik
Egy paklis blackjack Kártyajáték Net Entertainment Játszik
Pontoon Blackjack Kártyajáték Net Entertainment Játszik
Royal Crown Blackjack Kártyajáték Novomatic Játszik
Spanyol blackjack Kártyajáték Microgaming Játszik
Real Deal Blackjack Kártyajáték Electracade Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom