Real Deal Blackjack

Real Deal Blackjack, ingyen online játék


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Electracade
Játék típusa Kaszinó kártyajáték
Képarány 4:3
A játék célközönsége Kezdők
Más játékjellemzők Nincsenek bónusz tétek és speciális funkciók

Unja az egyszerű, statikus asztalnézettel rendelkező online blackjack-játékokat? Ha nem szeretne egy valódi kaszinóba menni, próbálja ki a Real Deal Blackjacket. A klasszikus blackjack-játékokkal, például a Premier Blackjack Hi Lo Gold dal ellentétben ez a játék egy élő kaszinó környezetét és egy kellemes virtuális krupié szép dekoltázsát is nyújtja.

A játék grafikái ennek ellenére nem túl jók. A játék leginkább a 2000-es évek számítógépes játékaira emlékeztet. Az élmény távol áll a 3D-től. A hozzáadott értéket valójában pusztán az a tény jelenti, hogy egy krupié osztja a lapokat, így azok nem a "semmiből" jelennek meg a képernyőn. A krupié időről időre affektált hangon bejelenti a játék állását.

A játékkínálat is meglepően csekély. Ne számítson bónusz játékokra vagy kiegészítő tétekre. A Real Deal Blackjack mindössze a hamisítatlan, klasszikus európai blackjacket kínálja. Az a feladata, hogy elérje a 21 értéket, vagy olyan közel jusson hozzá, amennyire csak lehet, fuccs nélkül. A játék 8 pakli kártyával játszható és az osztó 16-ig oszt, 17-től a játékos eldöntheti, továbbmegy-e. Szintén hiányoljuk az általunk az online blackjackben alapvetőnek tartott funkciókat, például az automatikus játékot vagy a stratégia-választást.

Ezt a játékot kifejezetten olyan kezdőknek ajánljuk, akiknek nincs még tapasztalata a Blackjackkel. A tapasztaltabb Blackjack-játékosok valószínűleg hiányolnák a haladó funkciókat és a kiegészítő bónusz téteket.

Játsszon a(z) Real Deal Blackjack játékkal valós pénzért a(z) Unibet online kaszinóban.
Játsszon és nyerjen
Játssz más online blackjack játékokat ingyen
Blackjack Classic Kártyajáték Kajot Játszik
Premier Blackjack Hi Lo Gold Kártyajáték Microgaming Játszik
Egy paklis blackjack Kártyajáték Net Entertainment Játszik
Pontoon Blackjack Kártyajáték Net Entertainment Játszik
Royal Crown Blackjack Kártyajáték Novomatic Játszik
Spanyol blackjack Kártyajáték Microgaming Játszik
Real Deal Blackjack Kártyajáték Electracade Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom