Rólunk

A honlap egy hazárdjátékokat tömörítő kiterjedt internetes honlaphálózat része. Az egyedi tartalmat az iGaming területén jártas szakemberekből álló nemzetközi csapat készíti. A szerkesztőség tagjai: Emilio Valiota, Stipe Brnas, Roby Pedroso és számos más külső szerkesztő. A megjelentetett tartalmak kivétel nélkül szerzői joggal védettek.

Rendszeresen teszteljük a rulettet, a blackjackot, a nyerőautomatákat és más online kaszinós játékokat. Együtt bíráljuk el az európai forgalomban lévő egyes online kaszinók ajánlatait.

A játékosok különösen a játékok sokféleségét, a játszhatóságot, a felhasználói környezetet, az ügyféltámogatást, az egyszerű kezelhetőséget és az összbenyomást értékelik. A profi szakembereink pedig a biztonságot, a márkák megbízhatóságát és a nyújtott szolgáltatások szintjét ellenőrzik. Minden évben díjazásban részesülnek a legjobbak a meghívott vendégek részvételével.

A teljes honlaphálózat üzemeltetője a következő társaság:

    Grisio media Ltd.
    Edwin Wallace Rey Drive
    George Hill
    Anguilla

A munkánkat felelősen végezzük.

A piaci célzás

A magyar nyelvű változat nem irányul semmilyen konkrét piacra. A látogatókat tájékoztatjuk a licences kaszinók és a fogadóirodák ajánlatairól az európai országokban, ahol az európai licencet elfogadják, és teljesen elegendő (például az LGA Málta licenc). Ha a kaszinó / fogadóiroda helyi licenccel is rendelkezik, ezt az információt a vonatkozó recenzió keretében osztjuk meg.

Próbáljon ki egy kedvenc játékot ingyen
Egy paklis blackjack Kártyajáték Net Entertainment Játszik
Pontoon Blackjack Kártyajáték Net Entertainment Játszik
Royal Crown Blackjack Kártyajáték Novomatic Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom