Alternatív Blackjack stratégiák

Valószínűleg nincs még egy olyan játék a világon, ahol a megfelelő stratégia kiválasztása olyan fontos szerepet játszana, mint a blackjack esetében. Számos mesés nyereménnyel kecsegtető blackjack stratégia létezik. A tapasztalatlanok számára azonban ezek nem biztos, hogy jó választásnak bizonyulnak. Két olyan stratégiát mutatunk most be, melyek miatt a játékosok végül gyakran veszítenek.

„Sosem húzni” stratégia

A stratégia szabályai szerint amikor egy játékos lapjainak értéke tizenkettő és tizenhat között van, akkor nem húzhat. Kivár és abban reménykedik, hogy az osztó (kaszinó) lapjainak értéke meghaladja a 21-et, és ekkor a játékos nyer. Ha ezt a stratégiát választja, tudnia kell, hogy a kaszinó előnye csaknem 4%-kal nő, ami miatt nem túl szerencsés ezt a stratégiát választani.

„Utánzó” stratégia

A stratégiát követő játékosok azt feltételezik, hogy a blackjacket a legjobb ugyanúgy játszani, ahogy az osztó is teszi. Az osztók tapasztaltabbak, tehát pontosan tudják, mit csinálnak. Az utánzó stratégiával a játékos akkor húz, ha a kártyáinak összértéke nem haladja meg a 16-ot. Ha a játékos lapjainak értéke 17 vagy több, akkor a játékos megáll.

A legnagyobb hiba, amit a játékosok elkövetnek, hogy nem használják ki a megosztásokat vagy duplázásokat. Ez az opció nem érhető el az osztónak. És ez az egyik legfontosabb lépés a nagyobb nyereményekhez, nem csak az online blackjackben. Ha úgy dönt, hogy az osztót utánozza, a kaszinó előnye 5,5%-kal emelkedik.

Próbáljon ki egy kedvenc játékot ingyen
Egy paklis blackjack Kártyajáték NetEnt Játszik
Pontoon Blackjack Kártyajáték NetEnt Játszik
Royal Crown Blackjack Kártyajáték Novomatic Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom