Online blackjackversenyek

Online blackjackversenyek

2013-04-23 13:36:23 -

Most talán arra gondol, hogy ez egy egyszerű játékos számára túlságosan bonyolult. Márpedig ez tévedés, ráadásul az online blackjackversenyekhez kidolgozott szabályainknak köszönhetően még egyszerűbbé válik az egész.

Az online blackjackversenyek alapjai

Ön eddig a kaszinó, azaz egy osztó ellen játszott, az online versenyek azonban a többi játékos jelenléte miatt még izgalmasabbak.

Az alapelv az online pókerversenyekéhez hasonló. A kaszinó annyi asztalt nyit, ahány játékos regisztrált a versenyre. A játék a legjobbak találkozásáig folyik az utolsó nyerőasztalnál. A nyertes mindent visz. A nyeremények meghatározhatók az összegyűlt nevezési díjak adott százalékaként, vagy megadhatók az online verseny megkezdése előtt.

Természetesen kisebb regionális online versenybe is bekapcsolódhat, de ha úgy gondolja, tudását nagy nemzetközi versenyen is megmutathatja, amelyen több száz játékos vesz részt a világ számos országából. Versenyek nemcsak blackjackban zajlanak – éppúgy részt vehet rulettversenyen, vagy szerencsét próbálhat egy nyerőgépversenyen.

Az online blackjackversenyek stratégiája

A blackjack egyeseknek egyszerű játéknak tűnhet, percek alatt tökéletesen elsajátítható szabályokkal. Másoknak ezzel szemben az a véleménye, hogy a játék a lehetséges stratégiák nagy száma miatt megunhatatlan.

A magunk részéről azt javasoljuk, hogy jegyezzen meg egy alapvető szabályt: természetesen nagyon fontos nyerni, de ennél is sokkal fontosabb a lehető legnagyobb nyereménnyel nyerni. Ugyanis csak a legjobbak legjobbja kap lehetőséget arra, hogy a nyerőasztalnál játsszon.

Épp ezért bizonyos kockázatot kell vállalnia annak érdekében, hogy minél tovább maradjon bent az online versenyben. További nagyon fontos tényező a pozíciója a versenyben. Ha le van maradva, akkor természetesen nagyobb tétet kell tennie az ellenfeleinél, és vice versa.

Mielőtt bekapcsolódna első online blackjackversenyébe, a honlapunkon néhány próbakört lejátszva megbizonyosodhat róla, hogy a játék valóban nem bonyolult.

Bekapcsolódás a versenyekbe
Próbáljon ki egy kedvenc játékot ingyen
Egy paklis blackjack Kártyajáték NetEnt Játszik
Pontoon Blackjack Kártyajáték NetEnt Játszik
Royal Crown Blackjack Kártyajáték Novomatic Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom