Blackjack VIP-játékosok

Blackjack VIP-játékosok

2015-08-13 10:22:38 - Stipe Brnas

Ki a VIP-játékos?

Nagyágyúk: titokzatos félistenek tengernyi pénzzel. Most őszintén: hogyan képzel el egy VIP-játékost? Néhány játékos úgy gondolja, hogy a híres-neves VIP-státusz elérésének csak kevés akadálya van. Pénztárcáját tekintve pedig még kevesebb. Ennek oka, hogy a nagyágyúknak a közhiedelemmel ellentétben egyáltalán nem kell óriási összegeket veszíteniük a kasszánál.

A VIP-játékosok lényegében nem különböznek azoktól, akik nem viselik ezt a címet. Nekik sem kell óriási összegekért játszaniuk vagy sok pénzt gyorsan elkölteniük. Csupán meg kellett felelniük néhány feltételnek, melyek feljogosítják őket arra, hogy a kaszinók jobb bánásmódban részesítsék őket. Ennek a klubnak az ajtaja Ön előtt is nyitva áll. Kísérje figyelemmel a statisztikát, mert lehet, hogy Önt is csak néhány lépés választja el attól, hogy VIP játékos legyen.

Hogyan válhat VIP játékossá?

A VIP-státusz megszerzése az aktivitáson és a lojalitáson múlik. Ez a különleges státusz akkor érhető el, ha Ön hosszú ideje ugyanannak a kaszinónak az ügyfele, rendszeresen átlagos összegekért játszik (nem a minimum összegért) és részt vesz a kaszinó által a játékosoknak kínált tevékenységekben és bónuszokban. Röviden - ha a kaszinó szabályai szerint játszik.

A kaszinók tájékozottak játékosaikkal kapcsolatban. Ha megfelel a fenti feltételeknek, biztos lehet abban, hogy a kaszinók figyelemmel fogják kísérni az előrehaladását. Ne higgyen azoknak a legendáknak, melyek szerint sok pénzt kell vesztenie. Ennek épp az ellenkezője igaz! A kaszinó akkor elégedett, ha VIP-játékosai is elégedettek, mivel biztosak lehetnek abban, hogy az elégedett játékosok visszatérnek játszani, és lehet, hogy meg is osztják pozitív élményeiket.

Milyen előnyöket élveznek a VIP-játékosok?

Itt minden az előnyökről szól. Olyan feltételek, melyek a hagyományos játékosoknak nem állnak rendelkezésére. Ezek azonban személyenként eltérőek lehetnek, A VIP-játékosok között is különböző kategóriák vannak. Általánosságban azonban elmondható, hogy a VIP-játékosok különleges asztaloknál különleges versenyeken vehetnek részt - röviden szólva olyan helyekre juthatnak el, ahol igazán vonzó nyereményekért játszhatnak.

Könnyebben juthat jobb bónuszokhoz és prémiumokhoz... de ezekért is meg kell küzdeni. A klasszikus előnyök egyike a nyeremények gyorsabb átvétele. A játékosoknak általában egy dedikált kaszinómenedzser áll a rendelkezésére, akikhez bármilyen kérdéssel fordulhatnak. Ha pedig hosszú ideig sikertelen és vesztes szériában van, biztos találnak az Ön számára egy stimulációs bónuszt vagy pénz-visszafizetési lehetőséget.

A legfelső VIP-ligába érkezve a dolgok megváltoznak. Ezeket a játékosokat a kaszinó ajándékokkal vagy felejthetetlen élményekkel díjazza. Egy presztízsmérkőzésre szóló jegyek, luxus nyaralás vagy egy drága autó - csak az ég a határ, a kaszinó pedig tudja, hogy ez miért kifizetődő neki. Csak tegye oda magát - várja a korlátlan világ.

Hol van a legjobb VIP program?

A piacon számos kaszinó található, és ha nem talál az igényeinek megfelelőt, vagy nem képes eligazodni a választékban, forduljon hozzánk. Több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen és mindenképpen megtaláljuk az Ön igényei szerint testre szabott VIP-programot. Mindig ügyelünk arra, hogy csúcsminőségű, ellenőrzött kaszinókat ajánljunk, ahol nem kell aggódnia a csalások vagy a ki nem fizetett nyeremények miatt. A megbízhatóság a mi első számú prioritásunk.

Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, legalább alapszinten ismernünk kell az Ön igényeit. Csak küldjön e-mailt a vipclub@grisio.com címre és megkeressük Önt.

Szeretném élvezni a VIP játékosok számára nyújtott előnyöket
Próbáljon ki egy kedvenc játékot ingyen
Egy paklis blackjack Kártyajáték Net Entertainment Játszik
Pontoon Blackjack Kártyajáték Net Entertainment Játszik
Royal Crown Blackjack Kártyajáték Novomatic Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom