Blackjack VIP-játékosok

Blackjack VIP-játékosok

2015-08-13 10:22:38 - Braňo "Ace"

Ki a VIP-játékos?

Nagyágyúk: titokzatos félistenek tengernyi pénzzel. Most őszintén: hogyan képzel el egy VIP-játékost? Néhány játékos úgy gondolja, hogy a híres-neves VIP-státusz elérésének csak kevés akadálya van. Pénztárcáját tekintve pedig még kevesebb. Ennek oka, hogy a nagyágyúknak a közhiedelemmel ellentétben egyáltalán nem kell óriási összegeket veszíteniük a kasszánál.

A VIP-játékosok lényegében nem különböznek azoktól, akik nem viselik ezt a címet. Nekik sem kell óriási összegekért játszaniuk vagy sok pénzt gyorsan elkölteniük. Csupán meg kellett felelniük néhány feltételnek, melyek feljogosítják őket arra, hogy a kaszinók jobb bánásmódban részesítsék őket. Ennek a klubnak az ajtaja Ön előtt is nyitva áll. Kísérje figyelemmel a statisztikát, mert lehet, hogy Önt is csak néhány lépés választja el attól, hogy VIP játékos legyen.

Hogyan válhat VIP játékossá?

A VIP-státusz megszerzése az aktivitáson és a lojalitáson múlik. Ez a különleges státusz akkor érhető el, ha Ön hosszú ideje ugyanannak a kaszinónak az ügyfele, rendszeresen átlagos összegekért játszik (nem a minimum összegért) és részt vesz a kaszinó által a játékosoknak kínált tevékenységekben és bónuszokban. Röviden - ha a kaszinó szabályai szerint játszik.

A kaszinók tájékozottak játékosaikkal kapcsolatban. Ha megfelel a fenti feltételeknek, biztos lehet abban, hogy a kaszinók figyelemmel fogják kísérni az előrehaladását. Ne higgyen azoknak a legendáknak, melyek szerint sok pénzt kell vesztenie. Ennek épp az ellenkezője igaz! A kaszinó akkor elégedett, ha VIP-játékosai is elégedettek, mivel biztosak lehetnek abban, hogy az elégedett játékosok visszatérnek játszani, és lehet, hogy meg is osztják pozitív élményeiket.

Milyen előnyöket élveznek a VIP-játékosok?

Itt minden az előnyökről szól. Olyan feltételek, melyek a hagyományos játékosoknak nem állnak rendelkezésére. Ezek azonban személyenként eltérőek lehetnek, A VIP-játékosok között is különböző kategóriák vannak. Általánosságban azonban elmondható, hogy a VIP-játékosok különleges asztaloknál különleges versenyeken vehetnek részt - röviden szólva olyan helyekre juthatnak el, ahol igazán vonzó nyereményekért játszhatnak.

Könnyebben juthat jobb bónuszokhoz és prémiumokhoz... de ezekért is meg kell küzdeni. A klasszikus előnyök egyike a nyeremények gyorsabb átvétele. A játékosoknak általában egy dedikált kaszinómenedzser áll a rendelkezésére, akikhez bármilyen kérdéssel fordulhatnak. Ha pedig hosszú ideig sikertelen és vesztes szériában van, biztos találnak az Ön számára egy stimulációs bónuszt vagy pénz-visszafizetési lehetőséget.

A legfelső VIP-ligába érkezve a dolgok megváltoznak. Ezeket a játékosokat a kaszinó ajándékokkal vagy felejthetetlen élményekkel díjazza. Egy presztízsmérkőzésre szóló jegyek, luxus nyaralás vagy egy drága autó - csak az ég a határ, a kaszinó pedig tudja, hogy ez miért kifizetődő neki. Csak tegye oda magát - várja a korlátlan világ.

Hol van a legjobb VIP program?

A piacon számos kaszinó található, és ha nem talál az igényeinek megfelelőt, vagy nem képes eligazodni a választékban, forduljon hozzánk. Több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen és mindenképpen megtaláljuk az Ön igényei szerint testre szabott VIP-programot. Mindig ügyelünk arra, hogy csúcsminőségű, ellenőrzött kaszinókat ajánljunk, ahol nem kell aggódnia a csalások vagy a ki nem fizetett nyeremények miatt. A megbízhatóság a mi első számú prioritásunk.

Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, legalább alapszinten ismernünk kell az Ön igényeit. Csak küldjön e-mailt a vipclub@grisio.com címre és megkeressük Önt.

Szeretném élvezni a VIP játékosok számára nyújtott előnyöket
Próbáljon ki egy kedvenc játékot ingyen
Egy paklis blackjack Kártyajáték NetEnt Játszik
Pontoon Blackjack Kártyajáték NetEnt Játszik
Royal Crown Blackjack Kártyajáték Novomatic Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom