Blackjack Mania

Blackjack Mania, ingyen online játék


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal EASIT

Nem is tudtuk, mi fog ránk várni, mikor beterveztük az EASIT műhelyéből származó legfrissebb Blackjack Mania recenziójának elkészítését. De el kell ismernünk, hogy már az elején kellemesen csalódtunk. Egyszerűségével és kellemes hangulatával lenyűgözött minket. A magával ragadó látvány és a nem feltűnő nyugtató háttérzenéje még jobban megnöveli az élményt a kártyajátkos részére. Ha még nem próbáltad volna, ne várj tovább, játssz vele te is.

A blackjack standard szabályai

A Blackjack Mania online játékot hat virtuális paklival játsszák, mindegyikben 52 kártyával, amelyek minden kör után megkeverődnek. Ötvöződnek benne a közkedvelt kártyajáték klasszikus szabályai és a játékélményt növelő fejlesztések. Mint mindegyik blackjack játék esetében, a játékosnak és a dílernek a játék során összeszámolódnak a kártyák oly ismert értékei, jokerek használata nélkül. A játék alapja és a célod NEM AZ, hogy elérd a mágikus 21-es összeget, hanem, hogy legyőzd a dílert a blackjack szabályainak keretén belül.

A játék elején 5 típusú zsetonnal (0.5,1, 5, 10, 20) játszod meg a tétedet, amely után mindig két lapot kapsz. Ezután legalább 2 lehetőség közül választhatsz. STAND, amennyiben az elért pontok számodra elegendőek, vagy HIT, amennyiben újabb kártyát szeretnél.

Különlegességek és funkciók a Blackjack Mania online játékban

A DOUBLE lehetőség akkor jelenik meg, ha a két nyitó kártyád összege 9, 10 vagy 11. Ekkor megduplázhatod a tétedet. Ezután már csak egyetlen, harmadik kártya következik és a díler húzása után elérkezik a kör kiértékelése. Az alább felsorolt kiértékeléseken kívül, amennyiben a játékos és a díler összege megegyezik, ún. PUSH eredmény születik, amikor a játékoshoz visszakerül a tétje.

A SPLIT mindig elérhető, amikor az első két kártyádnak egyforma az értéke. Amennyiben jóváhagyod, az éppen játszott kör két paralel játékra osztódik szét, amelyeknél már csak egy kártyád van. A játék tétje megduplázódik, mivel mindkét játék tétje ugyanannyi, mint amennyi a kezdeti volt. Folytatod a játékot „stand-el” vagy „hit-el” mindaddig, amíg a szétosztott kártya nem 2 ász. Ekkor csak egy kártyát veszel el, a játék pedig véget ér és kiértékelődik. „Split” esetén nem lehet „blackjacket” szerezni – 21-es összeg elérése az első két kártyával a kézben az adott játék esetén. Ha a „split” után ez sikerülne, akkor a klasszikus 21-es összeg érvényesül. A különbség a nyeremény kiértékelésében van. A klasszikus „blackjack” a Blackjack Mania-ban 3:2 arányban kerül kiértékelésre, másik oldalon viszont a 21-es összeg „csak” a tét 1:1 arányos eloszlásában.

Az INSURANCE lehetőség azért érdekes, mert ha a díler kezébe található első kártya ász, biztosíthatod magad a lehetséges „blackjack” ellen. Ha beleegyezel a biztosításba, akkor a tét másik fele is játékba kerül. Amennyiben a díler valóban eléri a „blackjacket”, visszakapod a biztosítékot, illetve még annak dupláját is. Ez 2:1 arányban kerül kifizetésre.

Az említett funkciókon kívül a Blackjack Mania online kártyajátékban még a limitek határa is elbűvölő, amely a blackjack egyéb játékaival szemben jelentősen kibővült. Egy kis ötlet, ami szerintünk javíthatna a játékon, ha az exkluzív limit esetén a jelenlegi legnagyobb értékű 20-tól nagyobb értékű zseton kerülne hozzáadásra.

Blackjack Mania először is ingyenesen

A játéknak nagyon egyszerű és intuitív az irányítása. A nyugtató zenét hagyhatod szólni az egész játék alatt, az igazán érdekes grafikai megvalósítás pedig tényleg csak növeli a játék élményét. Reméljük, hogy a blackjack eme kiváló változatát szívesen kipróbálod majd.

Játssz más online blackjack játékokat ingyen

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom