Real Deal Blackjack

Real Deal Blackjack, ingyen online játék


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Electracade
Játék típusa Kaszinó kártyajáték
Képarány 4:3
A játék célközönsége Kezdők
Más játékjellemzők Nincsenek bónusz tétek és speciális funkciók

Unja az egyszerű, statikus asztalnézettel rendelkező online blackjack-játékokat? Ha nem szeretne egy valódi kaszinóba menni, próbálja ki a Real Deal Blackjacket. A klasszikus blackjack-játékokkal, például a Premier Blackjack Hi Lo Gold dal ellentétben ez a játék egy élő kaszinó környezetét és egy kellemes virtuális krupié szép dekoltázsát is nyújtja.

A játék grafikái ennek ellenére nem túl jók. A játék leginkább a 2000-es évek számítógépes játékaira emlékeztet. Az élmény távol áll a 3D-től. A hozzáadott értéket valójában pusztán az a tény jelenti, hogy egy krupié osztja a lapokat, így azok nem a "semmiből" jelennek meg a képernyőn. A krupié időről időre affektált hangon bejelenti a játék állását.

A játékkínálat is meglepően csekély. Ne számítson bónusz játékokra vagy kiegészítő tétekre. A Real Deal Blackjack mindössze a hamisítatlan, klasszikus európai blackjacket kínálja. Az a feladata, hogy elérje a 21 értéket, vagy olyan közel jusson hozzá, amennyire csak lehet, fuccs nélkül. A játék 8 pakli kártyával játszható és az osztó 16-ig oszt, 17-től a játékos eldöntheti, továbbmegy-e. Szintén hiányoljuk az általunk az online blackjackben alapvetőnek tartott funkciókat, például az automatikus játékot vagy a stratégia-választást.

Ezt a játékot kifejezetten olyan kezdőknek ajánljuk, akiknek nincs még tapasztalata a Blackjackkel. A tapasztaltabb Blackjack-játékosok valószínűleg hiányolnák a haladó funkciókat és a kiegészítő bónusz téteket.

Játssz más online blackjack játékokat ingyen

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom