Blackjack Classic

Blackjack Classic, ingyen online játék


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Kajot
Játék típusa Kaszinó kártyajáték
Képarány 4:3
Minimum tét 0,10 €
Maximum tét 50 €

Az összes Kajot kaszinójátékra jellemző a jó játszhatóság; ez alól a blackjack sem kivétel. Kajot Blackjack Classic a klasszikus játékszabályokat követi, az 4 pakli kártyával játszható. Mindegyik pakli 52 kártyát tartalmaz, a kártyákat minden kör után meg kell keverni. A kártyák értéke ugyanaz, a színeknek nincs jelentőségük a játék folyamán.

A játékos egyszerre 3 különböző játékot játszhat a krupié ellen egy asztalnál. Az egyes játékokhoz különböző tétösszeg határozható meg. Ha két azonos értékű kártyát kap, külön-külön két különböző játékban is használhatja azokat. Természetesen megduplázhatja a tétet, és amennyiben a krupié első kártyája ász, egy további téttel biztosíthatja magát a blackjack ellen.

A játék nagyszerű grafikával rendelkezik. A játék világos utasításokat és áttekinthető játékmenetet nyújt. Minden ponton tudhatja, mire számítson. Az irányítást lehetővé tevő elemek nagy méretűek és jól láthatóak. A játék közben csak a laposztás hangja halható, nem zavarja meg semmilyen háttérzene a játékot. A Kajot Blackjack Classic határozottan az egyik legjobb online blackjack, amit valaha próbáltam.

Játsszon a(z) Blackjack Classic játékkal valós pénzért a(z) Kajot online kaszinóban.
Játsszon és nyerjen
Játssz más online blackjack játékokat ingyen
Blackjack Classic Kártyajáték Kajot Játszik
Premier Blackjack Hi Lo Gold Kártyajáték Microgaming Játszik
Egy paklis blackjack Kártyajáték Net Entertainment Játszik
Pontoon Blackjack Kártyajáték Net Entertainment Játszik
Royal Crown Blackjack Kártyajáték Novomatic Játszik
Spanyol blackjack Kártyajáték Microgaming Játszik
Real Deal Blackjack Kártyajáték Electracade Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom