A Red Seven Blackjack Rendszer

A Red Seven Blackjack Rendszer

2016-09-29 10:50:08 - Braňo "Ace"

A blackjack kártyajátékban a leggyakrabban alkalmazott stratégiák a lapok számolásán alapszanak. Ez teljesen természetes, hiszen minden játékos szeretne némi előnyhöz jutni a kaszinóval szemben.

A közelmúltban bemutattuk az egyik legegyszerűbb számolási stratégiát (a Magas-Alacsony rendszert). Ezen kívül számos más megoldás és rendszer is létezik, amelyek közül sok a Magas-Alacsony rendszeren alapszik. A Red Seven, amelyet az alábbiakban bemutatunk, is ezek közé a rendszerek közé tartozik.

Egy blackjack stratégia kezdőknek

A rendszer alapelve hasonló a többi egyszerű rendszerhez. Az úgynevezett Magas lapok (10 és nagyobb) és Alacsony lapok (9 és kisebb) számolásán alapszik. A Red Seven rendszer a következő pont rendszert alkalmazza:

  • A 2 és 6 közötti lapok értéke +1
  • A 8-as és 9-es lapok értéke 0
  • A 10 és az Ász közötti lapok értéke -1

Talán észrevette, hogy a 7-es kimaradt a felsorolásból. Nos ez az egyik dolog ami Red Seven rendszert megkülönbözteti többi stratégiától. Egy másik fontos eltérés pedig az, hogy ez a rendszer némileg különbséget tesz a színek között, a piros hetes értéke ugyanis +1 (akárcsak a magas lapoké), míg a fekete hetes értéke -1 (akárcsak az alacsony lapoké).

Hogyan küszöböljük ki Red Seven rendszerben fellépő egyenlőtlenséget

A tapasztaltabb játékosoknak talán máris feltűnt, hogy a Red Seven, egy úgynevezett egyenlőtlen rendszer. Ezeknek a rendszereknek a legfőbb jellemzője az, hogy a lapok értékét összeadva az eredmény nem lesz 0.

Azonban ez az egyenlőtlenség könnyűszerrel kiküszöbölhető. Amikor a játék elindul egyszerűen ne a 0-tól kezdje a számolást. Az első szám egyenlő kell legyen a lapok összértékének a minimum 2-szer szorzatával. Így tehát az első szám -2, -4 ha két paklival, valamint -6 ha három paklival játszunk és így folytatódik a sor.

Hogyan alkalmazzuk a Red Seven rendszert

Mindig a játékos dönti el, hogy a számok segítségével hogyan jósolja meg a játék a kimenetelét. Mégis, mint minden stratégia esetében, itt is van néhány alapszabály amit jó ha szem előtt tartunk. Például ha a lapok értéke magas akkor a játékos van előnyben, tehát emelheti a tétet. Viszont ha a lapok értéke alacsony, akkor az osztónál az előny ami azt jelenti, hogy elővigyázatosan kell kiválasztani a tét értéket.

Elsősorban élvezze ki a tényt, hogy sikerült felhasználnia egy rendszert a játékban, még akkor is ha ez egy egyszerű stratégia. Hamarosan más, bonyolultabb rendszereket is bemutatunk.

Próbáljon ki egy kedvenc játékot ingyen
Egy paklis blackjack Kártyajáték NetEnt Játszik
Pontoon Blackjack Kártyajáték NetEnt Játszik
Royal Crown Blackjack Kártyajáték Novomatic Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom